Η Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα εκδημοκρατιστεί ή θα διαλυθεί

 

 

EU will disintegrate or.....

 

Δεύτερη εκδήλωση της ομάδας ΔΙΕΜ25.Αίγινας. Αίθουσα “Σοφία Μηλιώτη”, Γενικό Λύκειο Αίγινας  ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ 15, 18010 ΑΙΓΙΝΑ Παρασκευή 22 Ιουλίου ώρα 19.00.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα εκδημοκρατιστεί ή θα διαλυθεί – (Τι λέμε λοιπόν σε εκείνους που ΘΕΛΟΥΝ να διαλυθεί;)

Μετά από πετυχημένη πρώτη μας δημόσια εκδήλωση στις 4 Μαίου για το χρέος, η ομάδα DIEM25 Αίγινας επιστρέφει για να εξετάσουμε την αλλοπρόσαλλη κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη μετά από την Βρετανική απόφαση στις 23 Ιουνίου να αποσυρθεί η χώρα τους από την ΕΕ.

«Η ΕΕ ή θα εκδημοκρατιστεί ή θα διαλύθει!» είναι το σύνθημα που προβάλλει το DIEM25 όλο το χρονικό διάστημα από τον περασμένο Φεβρουάριο που ιδρύθηκε στο Βερολίνο. Αν είναι να κρίνουμε όμως από τη δημοκρατικά εκφρασμένη απόψη της πλειοψηφίας των Βρετανών (και όχι μόνο), η διάλυση της ΕΕ είναι ακριβώς αυτό που θέλουν!

Οι δύο ομιλητές που φέρνουμε στην Αίγινα για να μιλήσουν στις 22 Ιουλίου έχουν όλα τα προσόντα για να διεισδύουν στις αντιφάσεις των σημερινων εξελίξεων.

Vanessa Kavada

Η Βανέσσα Καββαδά είναι επιστημονική σύμβουλος αξιοποίησης κοινοτικών προγραμμάτων, με M.Sc στη δημόσια πολιτική. Ο τίτλος της ομιλίας της: “Ευρωσκεπτικισμός με πρόσημο”.

Alexandros Doulatos
Ο Αλέξανδρος Παγουλάτος είναι οικονομικός αναλυτής, μαθηματικός με M.Sc στα Χρηματοοικονομικά. Ο τίτλος της ομιλίας του “Ευρωσκεπτικισμός και διεθνείς χρηματοοικονομικές εξελίξεις”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s